Arrangementer

med Fintech-pakken

Ingen kommende begivenheder

Hvorfor de her arrangementer?

Udgifter og tidsforbrug på administration og bogføring skyldes i høj grad manuelle arbejdsgange i et program på en computer.

Ville det ikke være fedt, hvis systemer arbejdede bedre sammen så der bliver mindre manuel indtastning forbundet med compliance, fakturering, bogføring og virksomheders finansielle udvikling og mere tid til det kvalitative arbejde?

Samarbejde

Os bag Fintech-pakken mener, at hvis vi virkelig skal komme videre med digitale arbejdsgange, så skal der samarbejde til; både i mellem de forskellige leverandører og i mellem leverandør og bruger.

Derfor er vi gået sammen om Fintech-pakken der har til formål at styrke den digitale omstilling for de danske små og mellemstore virksomheder.

​Vidensbro

Fintech-pakken skaber en vidensbro i mellem den finansielle sektor, leverandører af fintech-løsninger og ‘Opdatér din lommeregner’-arrangementerne har det formål at skabe et forum for at accellerere, strømline og effektivisere den digitale omstilling. Fintech-pakken faciliterer arrangementet og bidrager med deres viden  omkring finansiel- og administrativ procesoptimering. 

Er du en revisor, bogholder, controller, administrationschef eller interesseret i at optimere din virksomhed? Så kom og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig med at blive mere konkurrencedygtig via IT. 

Kom og vær med til at “opdatere” din gamle lommeregner, vi glæder os til at møde dig.

Fintech-pakken

Fintech-pakken er værktøjer der lette de tidskrævende administrative opgaver forbundet med compliance, fakturering, bogføring og virksomhedernes finansielle udvikling og vores mission er, at styrke de digitaliserede arbejdsgange og derv værdikæden for SMV’erne i samarbejde med finanssektoren.

Kontakt

Fintech-pakken

Applebys Plads 7

1411 København

      42 45 30 08

      info@clareply.com