Virksomhederne bag Fintech-pakken

En gruppe fintech-virksomheder, der til dagligt arbejder ud fra Copenhagen Fintech Lab er gået sammen om initiativet ‘FINTECH-PAKKEN’ der har til formål at styrke den digitale omstilling i samarbejdet mellem den finansielle rådgiver og de danske små og mellemstore virksomheder.

Med CrediWire kan revisoren eller bogholderen få et hurtigt overblik over sine kunders forretning på de økonomiske nøgletal så som: overskudsgrad, dækningsgrad, soliditetsgrad mm. i realtid og benchmarke dem imod branchen. Det giver rådgiveren mulighed for at dykke ned i kundernes økonomi hurtigt og hjælpe virksomhederne med at præstere bedre økonomisk.

NewClient.app er en strømlignet onboarding-proces til bogholderen, revisoren og advokaten så kundeforholdet, den løbende kommunikation og informationsindhentning bliver digitaliseret nemt og overskueligt. På den måde bliver de tidskrævende og administrativt tunge procedurer omkring bl.a GDPR- og AML-compliance undgået.

Træt af bilag der mangler, når der skal laves moms og regnskab? Prøv automatisk indsamling af bilag og bogføring - direkte fra banken! Kontolink finder bilag fra e-mail, foto, dropbox og matcher dem automatisk til transaktioner i banken. Med et enkelt ”swipe” godkendes og oprettes posteringen i regnskabs-systemet, med rette bilag vedhæftet og afstemt med banken.

Dit debitorbogholderi er ajour hver eneste dag, ved at FarPay sørger for automatisk fakturaforsendelse, automatiske betalinger, automatisk bogføring og automatiske rykkere.

    I samarbejde med    
Fintech-pakken er også
 • Med REVIkurser kan du benytte e-læring til at blive klogere imens du er på farten. Du kan tage de kurser du har brug for, når som helst, hvor som helst. På den måde maksimerer du din viden og arbejdstid og undgår unødvendig transporttid, samtidig med at du får hurtigt adgang til ny viden - altid opdateret med seneste nyt.

  REVIkurser

 • Vi tjekker for nye betalinger, rykker dine kunder og kan i sidste ende stå for inkassoprocessen. Løsningen er 100% gratis for virksomheder, da Likvido lever af de renter, rykkergebyrer og inkasso omkostninger som skyldner skal betale. Det tager under 2 minutter at integrere Likvido med dit regnskabsprogram.

  Likvido

 • Grandhood leverer en pensions-opsparing, som er skabt på den lille virksomheds præmisser: Ingen tvungen deltagelse, ingen krav til antal ansatte, ingen etableringsomkostninger, ingen bindingsperiode, ingen exit fee, ingen krav til minimums indbetaling og 100 % digital tilmeldingsproces.

  Grandhood

 • Lendinos er en markedsplads for lån, hvor private og professionelle kan låne direkte til mindre danske virksomheder. Virksomheder ansøger nemt og hurtigt på transparente vilkår. Långivere tilvejebringer finansiering mod en attraktiv rente.

  Lendino

 • Zenegy er et lønsystem, som gør op med det klassiske løn-setup på en åben platform af innovation og brugervenlighed. Zenegy kan bruges af alle typer virksomheder – store som små. Den grundlæggende tanke er, at løn ikke kun skal være sjov at bruge, men også sjov at få.

  Zenegy

Fintech-pakken

Fintech-pakken er værktøjer der lette de tidskrævende administrative opgaver forbundet med compliance, fakturering, bogføring og virksomhedernes finansielle udvikling og vores mission er, at styrke de digitaliserede arbejdsgange og derv værdikæden for SMV’erne i samarbejde med finanssektoren.

Kontakt

Fintech-pakken

Applebys Plads 7

1411 København

      42 45 30 08

      info@clareply.com