Virksomhederne bag Fintech-pakken

En gruppe fintech-virksomheder, der til dagligt arbejder ud fra Copenhagen Fintech Lab er gået sammen om initiativet ‘FINTECH-PAKKEN’ der har til formål at styrke den digitale omstilling i samarbejdet mellem den finansielle rådgiver og de danske små og mellemstore virksomheder.

Med CrediWire kan revisoren eller bogholderen få et hurtigt overblik over sine kunders forretning på de økonomiske nøgletal så som: overskudsgrad, dækningsgrad, soliditetsgrad mm. i realtid og benchmarke dem imod branchen. Det giver rådgiveren mulighed for at dykke ned i kundernes økonomi hurtigt og hjælpe virksomhederne med at præstere bedre økonomisk.

NewClient.app er en strømlignet onboarding-proces til bogholderen, revisoren og advokaten så kundeforholdet, den løbende kommunikation og informationsindhentning bliver digitaliseret nemt og overskueligt. På den måde bliver de tidskrævende og administrativt tunge procedurer omkring bl.a GDPR- og AML-compliance undgået.

Træt af bilag der mangler, når der skal laves moms og regnskab? Prøv automatisk indsamling af bilag og bogføring - direkte fra banken! Kontolink finder bilag fra e-mail, foto, dropbox og matcher dem automatisk til transaktioner i banken. Med et enkelt ”swipe” godkendes og oprettes posteringen i regnskabs-systemet, med rette bilag vedhæftet og afstemt med banken.

Dit debitorbogholderi er ajour hver eneste dag, ved at FarPay sørger for automatisk fakturaforsendelse, automatiske betalinger, automatisk bogføring og automatiske rykkere.

    I samarbejde med    
Fintech-pakken er også
Fintech-pakken

Fintech-pakken er værktøjer der lette de tidskrævende administrative opgaver forbundet med compliance, fakturering, bogføring og virksomhedernes finansielle udvikling og vores mission er, at styrke de digitaliserede arbejdsgange og derv værdikæden for SMV’erne i samarbejde med finanssektoren.

Kontakt

Fintech-pakken

Applebys Plads 7

1411 København

      42 45 30 08

      info@clareply.com