• Fintech-pakken

NYHED: Fintech-pakken uddanner fremtidens arbejdskraft med digitale arbejdsgange


I samarbejde med Taskflex har Fintech-pakken udarbejdet et talentprogram for skarpe studerende, der ønsker at dygtiggøre sig inden for fintech-værktøjer og digitalisering af bogholderi.


Fremtiden for regnskab og bogholderi er digital - og derfor giver det fantastisk god mening at klæde fremtidens arbejdskraft på til at varetage disse opgaver på den mest effektive måde.


Nøglen er at arbejde smartere, og det tror vi især de unge studerende er klar til at omfavne.


For de studerende giver det et certifikat i innovative teknologier, der kun bliver mere relevante for hver dag, der går. Det er den slags, der giver studiejobs og baner vejen for en god karriere!

Bogholdere og finansrådgivere får muligheden for at hyre dygtigere, mere omstillingsparate medarbejdere som allerede har lært digitale vaner, der minimerer fejl og maksimerer effektivitet.


Leder du en lille eller mellemstor virksomhed giver automatiserede og digitaliserede løsninger - og de skarpe hjerner, der betjener dem - dig friheden til at se bort fra administration og i stedet arbejde benhårdt på at udvide forretningen.


Det er vores forventning, at de studerende vil bringe de gode vaner, vi uddanner dem i, videre til de virksomheder, de senere arbejder for og sammen med.

Vi skal nemlig have gjort op med myten om den grå bilagsmus, og i stedet gøre bogholderi og regnskab til den populære pige i klassen.


Seneste blogindlæg

Se alle
Fintech-pakken

Fintech-pakken er værktøjer der lette de tidskrævende administrative opgaver forbundet med compliance, fakturering, bogføring og virksomhedernes finansielle udvikling og vores mission er, at styrke de digitaliserede arbejdsgange og derv værdikæden for SMV’erne i samarbejde med finanssektoren.

Kontakt

Fintech-pakken

Applebys Plads 7

1411 København

      42 45 30 08

      info@clareply.com